Materialen

Schildersbedrijf Dennis Mol werkt alleen met de beste merken verf. Alleen op die manier wordt een goede dekking verkregen en zal er sprake zijn van een langere levensduur van de verf. Schildersbedrijf Dennis Mol wil altijd de beste kwaliteit leveren voor al uw schilderswerkzaamheden in en rondom uw huis.

Sigma-verf-ijmuiden-dennis-mol

Sigma staat waar u voor staat. Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhoud, esthetisch én functioneel kleuradvies, maar evengoed een strak gelakte voordeur. Dus luisteren en leren we, en werken we dagelijks aan producten en diensten die u helpen het beste uit uzelf te halen. Zo wordt ieder project een succes. Van groot tot klein.

Onze kennis delen we graag en actief met u. Of het nu gaat over techniek, materiaal, kleur of duurzaam onderhoud. En we blijven ons voortdurend verbeteren. Dus investeren we continu in slimme, toekomstgerichte oplossingen. Dit alles met maar één doel voor ogen: een resultaat waar u trots op kunt zijn. Nu en straks. Keer op keer.

wijzonol-verf-schildersbedrijf-dennis-mol

Wijzonol staat voor Nederlands vakmanschap van nu. We ontwikkelen verf, waarmee professionele schilders en kritische DHZ-ers in de typisch Nederlandse omstandigheden duurzame topkwaliteit vakwerk kunnen leveren.

Schilderen is een ambacht. Dat begrijpen we bij Wijzonol. Al 100 jaar maken wij met veel passie en toewijding Nederlandse vakverf met de modernste technieken. Onze medewerkers zijn gedreven vakmensen, specialisten uit het schildersvak, die weten welke ontwikkelingen er in de markt spelen. Onze ambitie: het vervaardigen van innovatieve kwaliteitsproducten.

In ons R&D laboratorium zijn verfwetenschappers dagelijks in de weer met vernieuwing en verbetering van producten en processen. Een innovatie is voor Wijzonol duurzaam als het nieuwe of verbeterde product niet alleen bijdraagt aan het bedrijfsresultaat of een schoner milieu, maar als klanten er ook daadwerkelijk een beter product mee in handen krijgen.

Repair-care-ijmuiden-dennis-mol-schildersbedrijf

Repair Care staat voor totaaloplossingen in duurzaam houtherstel en -onderhoud. Naast een breed assortiment aan hoogwaardige producten voor houtreparatie voor de professionele markt, bieden we gecertificeerde opleidingen in het behandelen van houtrot en -schade. Daarnaast verzorgen we projectbegeleiding, geven we advies en zijn we een vertrouwde samenwerkingspartner voor woningcorporaties. Repair Care is wereldwijd actief en marktleider in Nederland, Engeland en Duitsland.

Sikkens-verf-ijmuiden-schilder-dennis-mol

De eisen aan hoogwaardige producten worden doorlopend opnieuw gedefinieerd. In economie en ecologie gelden nieuwe maatstaven. Daarbij gaat het om de optimalisatie van de product- en procescomplexiteit en om de naleving van hoge milieunormen. Producenten en verwerkers hebben duurzame, innovatieve oplossingen nodig om verdere groei te genereren. Die bieden wij in uw belang.

Onze passie voor hout helpt ons erbij niet alleen traditionele waarden te behouden, maar om die ook innovatief verder te ontwikkelen. Het is mooi als we deze weg samen blijven gaan.