Wanden laten sauzen

De wanden laten sauzen, door middel van rollen, kan voor u de juiste keuze zijn wanneer u een mooi en egaal eindresultaat wenst. Schildersbedrijf Mol kan uw wanden komen sauzen op professionele wijze, snel en vakkundig. Uiteraard bespreken wij vooraf al uw wensen en eisen nauwkeurig met u, zodat wij het eindresultaat volledig naar verwachting kunnen afleveren.

Wanden-Sauzen-Dennis-mol-ijmuiden
Wanden-laten-sauzen-ijmuiden

Wanden sauzen

Wij kunnen uw wanden sauzen in vrijwel iedere gewenste kleur. Uiteraard maken wij uitsluitend gebruik van de beste latex en materialen, zodat Schildersbedrijf Mol u voortdurend een professioneel resultaat kan garanderen. De latex muurverven zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit dus schrobvast (afneembaar). Wij vinden het belangrijk dat u kunt genieten van een eindresultaat naar wens. Dit betekent dat wij niet alleen de wanden kunnen sauzen in een enkele kleur, maar wij kunnen ook een enkele wanden voorzien van een andere kleur, zoals tegenwoordig de trend is. Sterker nog, indien u wenst kunnen wij zelfs iedere wand van een verschillende kleur voorzien, op strakke wijze. U kunt altijd rekenen op ons advies en uw keuze baseren op onze kleurstalen.

Voor ons is het van groot belang dat u zeer tevreden bent met ons werk. Om een eindresultaat te bereiken dat volledig aan uw verwachtingen voldoet, bespreken wij vooraf graag de mogelijkheden met u door. Op deze manier weten we goed wat uw wensen zijn. U kunt combineren, maar ook kiezen voor een gelijk geheel. Wij kunnen u uiteraard voorbeelden tonen voor de nodige informatie, of met u meedenken over de juiste sfeer voor de betreffende ruimte.

Het sauzen van wanden en de ondergrond

De ondergrond bepaalt het eindresultaat. Het is mogelijk de ondergrond eerst te bewerken alvorens wij de wanden sauzen, zodat u zeker bent van een juist resultaat. Bijvoorbeeld kan de latex muurverf worden aangebracht op verschillende type ondergronden zoals:

 

Dennis-mol-schilder-ijmuiden

Spachtelputz

Dennis-mol-schilder-ijmuiden

Spack

Dennis-mol-schilder-ijmuiden

Beton

Dennis-mol-schilder-ijmuiden

Schuurwerk

Dennis-mol-schilder-ijmuiden

Glasweefsel

Dennis-mol-schilder-ijmuiden

Pleisterwerk

Dennis-mol-schilder-ijmuiden

Gipsplaten

Dennis-mol-schilder-ijmuiden

Hout

Dennis-mol-schilder-ijmuiden

Steen

Wanneer de ondergrond mooi egaal is, krijgt u een mooi resultaat. Bij een structuur zal de structuur ook mooi zichtbaar zijn na het sauzen. Bestaat er een structuur, maar wenst u een gladde wand? Of heeft u een gladde wand, maar ziet u graag wat structuur? Geen probleem, Schildersbedrijf Mol kan u adviseren en regelen dat de wanden gemaakt worden zoals u dit wenst.

Wij onderscheiden ons door ook vooraf aan het sauzen veel aandacht aan uw muren te schenken. Dit is nodig om het eindresultaat perfect te krijgen (namelijk uw mooie wanden). Wij schuren de wanden altijd waar nodig is, kitten naden dicht en repareren kleine beschadigingen aan de wanden alvorens wij de wanden gaan sauzen. Zo bent u altijd verzekerd van een mooi egaal eindresultaat! Heeft u interesse in een vrijblijvende offerte neem dan contact met ons op.

Kleur-advies-wanden-sauzen-ijmuiden
Wanden-sauzen-ijmuiden-schildersbedrijf-mol