Uw wensen

 

 

 

 

Plan van aanpak

Het onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang voor woningen, bedrijfspanden, openbare gebouwen en instellingen. Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen weersinvloeden. Een gedegen voorbehandeling en afwerking met eerste klas verfproducten is essentieel voor de levensduur van met name hout. Schildersbedrijf Dennis Mol denkt graag met u mee over zaken als kleurstelling, productmogelijkheden en onderhoudsbesparing. Samen met u komen wij zeker tot een prima plan van aanpak.

plan-van-aanpak-schilderen
schilder-contract-ijmuiden-schildersbedrijf-dennis-mol

Langdurig  contract

Als u het onderhoud aan uw schilderwerk graag goed bijhoudt, is een onderhoudscontract bij schildersbedrijf Dennis Mol een prima optie. Wanneer u bij ons een meerjarig contract afsluit houden wij met regelmaat de staat van het schilderwerk voor u in de gaten. De prijs die u betaalt wordt berekend naargelang de onderhoudsbehoefte. Zo betaalt u nooit teveel en u bent er altijd van verzekerd dat uw pand optimaal onderhouden wordt. Dat komt de waarde van uw onroerend goed natuurlijk alleen maar ten goede. Informeer vrijblijvend naar de contractmogelijkheden.

Dennis Mol de winterschilder

U kunt het schildersbedrijf nu ook in de wintermaanden tegen het winterschildertarief inhuren voor uw buitenwerk. We gebruiken verfproducten en afschermmaterialen waarmee we in de winter prima door kunnen werken. Daardoor is de kwaliteit van het schilderwerk ook onder winterse omstandigheden optimaal. De technieken die wij toepassen om in de herfst en winter door te kunnen schilderen leiden voor u niet tot extra kosten. Neem voor meer informatie over de winterschilder contact met ons op.