Binnen schilderwerk

Binnen schilderwerk is een ambacht waar veel bij komt kijken, geduld, precisie, vakkennis, technieken, ervaring en liefde voor het vak. Is uw huis toe aan een opfrisbeurt van de schilder of wilt u gewoon eens iets anders? Met gebruik van de modernste middelen (zoals spuiten) kan uw huis mooi opgeknapt worden volgens de laatste trends of volgens uw eigen wensen. Mooi binnen schilderwerk geeft een extra dimensie aan het interieur van een huis. Het voegt waarde toe aan het woongenot van uw huis als het binnen schilderwerk er netjes uitziet en professioneel is uitgevoerd. Bij Schildersbedrijf Mol kunt u ervan uit gaan dat we volgens de juiste richtlijnen onze werkzaamheden uitvoeren.

Binnen schilderwerkzaamheden wanden
Binnen schilderwerkzaamheden-deuren

Bescherming

Naast bescherming speelt bij binnen schilderwerk, soms nog meer dan bij buiten, de verfraaiing een belangrijke rol. Kleur en esthetisch aanzien kunnen de woonsfeer aanzienlijk verhogen en bijdragen tot een beter en prettiger woon- en leefklimaat. Ook daar weten ze bij Schildersbedrijf Mol alles van. Een deskundig kleuradvies en praktisch iedere kleur kan worden samengesteld. Belangrijk daarbij is een perfecte afstemming van kleurcombinaties. Bij Schildersbedrijf Mol kunnen we u adviezen geven met betrekking tot kleur. Door onze jarenlange ervaring kunnen we goed helpen met het afstemmen van de juiste kleur, natuurlijk blijft het altijd uw keuze welke tinten uw combineert. We gebruiken watergedragen verfproducten, die minder belastend zijn voor het milieu, een pluspunt is dat er bij watergedragen producten de kleur behouden blijft (geen donkervergeling). Geur problemen behoren zo tot het verleden. Beter voor u en de woning.

We kunnen u met veel van dienst zijn:

  • Uitplamuren en fixeren van onvolmaakte ondergronden
  • Volledig stofvrij schuren
  • Sauzen van wanden en plafonds
  • Schilderen van ramen en deuren, ook PVC-ramen
  • Spuiten van deuren, kozijnen en radiatoren
  • Airless spuiten
Binnen-schilderwerkzaamheden-spuiten-kozijnen
Binnen-schilderwerkzaamheden-trends-kleuren-muur

Decoratieve technieken met meerdere kleuren

De kleurtrends in Nederland, de absolute trendsetter in decoratie, volgen wij op de voet en we kunnen u als klant begeleiden met de keuze van kleuren met als doel uw huis een harmonieus geheel te maken, met uw persoonlijke stijlvoorkeur als basis en met de trends voor de komende jaren in het achterhoofd, zodat uw woning méér dan up-to-date is en u nog jaren plezier zal schenken.

Schildersbedrijf Mol – binnendiensten

Hieronder beschrijven we nog een aantal zaken waarmee we als ervaren binnen schilder ervaring mee hebben. We hebben ook oplossingen voor loszittend of verpulverd pleisterwerk, voor de meeste vochtproblemen, voor aangetast hout, voor oneffen ondergronden. Wij bekijken samen met U wat tot de mogelijkheden behoort. Ieder project heeft een eigen ontwerp. Of U nu een reclame-uiting of een monumentaal pand wilt voorzien van een design: Schildersbedrijf Mol is U graag van dienst.

Samen met U vinden we gegarandeerd een passende oplossing om uw object volledig tot zijn recht te laten komen. Wandafwerking in stijl. Bij Dennis Mol kunt u terecht voor een oplossing die geheel past in uw eigen ideeën: klassiek, modern, het maakt niet uit. Al uw ideeën komen op de wand zoals u dat in gedachten heeft!

schilderwerk-binnen-ijmuiden