Buiten schilderwerk

Het Nederlandse klimaat stelt het buitenschilderwerk (het verfwerk) vaak zwaar op de proef. Daarom zorgen wij voor een perfecte voorbehandeling van de ondergrond. De beste producten en verfsystemen onderscheiden een vakkundig schilder zoals Dennis Mol uit IJmuiden. Kennis van de juiste materialen en producten leiden tot een langdurig perfect resultaat. Om buiten schilderwerk te leveren komt heel wat kijken. Aan de basis ligt altijd een goed onderhoudsplan en technisch advies. Natuurlijk kiezen wij hiervoor uitsluitend kwaliteitsproducten. Dat wil zeggen dat alle bewerkingen worden vastgelegd. Ook worden indien nodig regelmatig het vochtpercentage en de temperatuur gecontroleerd en geregistreerd. Of het nu gaat om hout, kunststof, baksteen, beton, beplating, aluminium of staal, Schildersbedrijf Mol zorgt altijd dat uw buiten schilderwerk de juiste bescherming heeft. Een goed onderhouden huis groeit daarmee aanzienlijk in waarde.

 

 

Buiten-schilderwerk-dakkapel-ijmuiden-mol
Buiten-schilderwerk-ijmuiden-dennis-mol

Buiten schilderwerk plan

Monumentale panden en nieuwere huizen die met zorg worden onderhouden moeten strak, schoon en netjes in de lak zitten. Goed bijhouden buiten schilderwerk werkt preventief en voorkomt hoge uitgaven aan vervanging van ramen en kozijnen. Bij het door ons uitgevoerde buitenschilderwerk biedt Schildersbedrijf Mol vrijblijvend een onderhoudsplan aan voor de eerstkomende 12 jaar. De eigenaar hoeft zich niet aan Schildersbedrijf Mol te binden. Vakmanschap bewijst immers zichzelf.

 

Beton

Het afwerken van beton, betoncoatings en decoratieve effectverven is eveneens een specialiteit van Schildersbedrijf Mol. Vaak zien we in oudere huizen beton randen in het buiten schilderwerk niet meegenomen is. Door dit wel mee te nemen en u te laten adviseren door Dennis Mol kunt u hier uw voordelen uit halen. Schildersbedrijf Mol adviseert u graag!

Buiten-schilderwerk-kozijnen-schildersbedrijf-Mol