Plafond laten sauzen

Een plafond sauzen is voor velen geen eenvoudige klus. Wanneer u uw plafond op professionele wijze wilt laten sauzen, tegen een aantrekkelijk tarief, dan bent u bij Schildersbedrijf Mol uiteraard van harte welkom. Wij bespreken de klus met u, en kunnen u voorzien van deskundig advies. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het eindresultaat volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet.

Professioneel

Laat uw plafond op een professionele manier sauzen.

Aantrekkelijke prijzen

Schildersbedrijf Mol hanteert eerlijke prijzen

plafond-sauzen-dennis-mol
kleur-advies-dennis-mol-ijmuiden-schilder

Plafond sauzen

Wij kunnen uw plafond sauzen in iedere gewenste kleur. Uiteraard is wit de meest voorkomende kleur voor plafonds, maar ook wanneer u een afwijkende kleur wenst bent u bij ons altijd welkom. Wij kunnen u kleurstalen presenteren om u te helpen bij het maken van uw keuze. Wij maken uitsluitend gebruik van kwaliteitsmaterialen. Hierdoor bent u niet alleen verzekerd van een mooi eindresultaat naar wens, maar u heeft ook de garantie op een langdurig mooi eindresultaat. Wij zorgen voor een duurzame afwerking.

Kleuradvies

Schildersbedrijf Mol kan u een goed kleuradvies geven

Kwaliteit

Wij maken alleen gebruik van A – kwaliteitsmaterialen om uw plafond te sauzen.

Plafond Sauzen met structuren

Er zijn plafonds met structuur (spack). Het mooie van het sauzen is wel dat iedere structuur eenvoudig behouden kan blijven. Wanneer er beschadigingen in het plafond aanwezig zijn, dan kunnen we deze eerst voor u repareren alvorens wij het plafond gaan sauzen. Bij gladde plafonds zorgt Schildersbedrijf Mol uiteraard voor een perfect egaal eindresultaat zonder strepen of banen. U bent bij ons aan het juiste adres om uw plafond te laten sauzen.

R

Structuur

Uw huidige plafondstructuur blijft behouden bij het sauzen

Reparaties

Schildersbedrijf Mol repareert eerst eventuele schade

Plafond-sauzen-structuur-in-kleur
Plafond-sauzen-ijmuiden-roller-schildersbedrijf-mol

Rollen vaak makkelijker dan spuiten

Latex spuiten is momenteel zeer populair. Wij kunnen deze werkzaamheid ook voor u verrichten. Wij willen u erop wijzen dat er ook enkele voordelen van rollen zijn ten opzichte van uw plafond spuiten. Met beide methodes kan Schildersbedrijf Mol een uitstekend eindresultaat behalen.

Voordelen rollen ten opzichte van spuiten

Woning leeg maken

Op de eerste plaats hoeft niet de gehele woning te worden ontruimd bij rollen, zoals dit bij spuiten wel het geval is. Bij spuiten is het belangrijk dat de volledige ruimte wordt ontruimd vooraf aan de werkzaamheden. Bij rollen is het zeker niet nodig het hele huis leeg te ruimen of af te plakken in verband met de verf.

Goedkoper

Daarnaast is rollen aanzienlijk goedkoper wanneer het om een relatief klein project gaat. Wij kunnen een project van weinig vierkante meters voordeliger rollen dan spuiten.

Een mooi plafond

Maakt u zich zorgen over de banen die u in uw plafond blijft zien na het rollen? Dit is bij Schildersbedrijf Mol zeker niet nodig! Wanneer er vakkundig en professioneel gewerkt wordt, zoals wij u dit kunnen garanderen, blijven er geen rolbanen zichtbaar in uw plafond. Vraag Dennis altijd even naar welke situatie voor uw project het meeste geschikt is.Schildersbedrijf mol zorgt goed voor uw plafond en heeft altijd een egaal en mooi afgewerkt eindresultaat.

Geen banen

Laat uw plafond professioneel sauzen zonder banen

Perfect eindresultaat

Laat uw plafond professioneel sauzen en krijgt een fantastisch eindresultaat

Plafond-laten-sauzen-ijmuiden