Spuitwerk

Als u bijvoorbeeld uw woonkamer wilt laten schilderen kunt u ervoor kiezen dit te laten met de verfroller maar de verf kan ook worden aangebracht met een verfspuit. Spuitwerk heeft voordelen, maar natuurlijk ook nadelen. We beschrijven graag aan u op deze pagina wat we regelmatig spuiten.

Verfspuiten of spuitwerk van bijvoorbeeld een woonkamer bied de volgende voordelen:

  • Geen strepen of banen
  • Sneller klaar
  • M2 prijs is lager
Spuitwerk-muren-ijmuiden-dennis-mol
Spuitwerk-trappen-ijmuiden

Schildersbedrijf Mol – spuitwerk

Elk voordeel heeft uiteraard ook zijn nadeel. Zo moet er bij het spuiten van de kamer meer worden afgeplakt dan deze gerold wordt. Bij het spuiten van verf ontstaat er nevel. Deze nevel is erg fijn en bij het niet goed afdekken zal er een hoop schoonmaakwerk te doen zijn. Ons bedrijf is gecertificeerd en erkend, wij werken alleen maar met professionele gediplomeerde schilders die allen bij ons in loondienst zijn. De materialen en gereedschappen die wij gebruiken zijn van de beste kwaliteit, terwijl onze tarieven zeer gunstig en transparant zijn.

Deuren spuiten

De deur is de toegang tot uw huis, kantoor of bedrijfsruimte en hiermee Uw visitekaartje. Die deur moet natuurlijk goed in de lak zitten. Met alleen schilderen is het vaak niet mogelijk de deur echt mooi te krijgen. Schildersbedrijf Mol spuit allerlei soorten deuren. De ondergrond maakt eigenlijk niet uit, want overal hebben we de juiste coating en grondlaag voor. Dus of u nu een draaideur, een zwaaideur of een schuifdeur heeft, wij zorgen voor een perfecte coating. Vraag Dennis om meer informatie om goed te kijken naar uw situatie.

Spuitwerk-deuren-ijmuiden-mol
Spuitwerk-kozijnen-ijmuiden

Kozijnen spuiten

Kunststof kozijnen, maar ook aluminium kozijnen, moeten worden gecoat voordat ze worden geplaatst. Pas tijdens de coating krijgen ze hun definitieve kleur. Bestaande kunststof kozijnen verdienen tijdens bijvoorbeeld een renovatie, vaak een nieuwe laklaag. Een laag die de oorspronkelijke kleur herstelt, of juist een volledig nieuwe en frisse kleur. Bent u uitgekeken op de oude kleur en zou u een nieuwe frisse kleur willen? Geen probleem Schildersbedrijf Mol zorgt ervoor dat uw kozijn er weer als nieuw uitziet. Wij hebben verschillende gespoten stalen in de diverse kleuren tot onze beschikking. Wij kunnen ook voor u tegen een kleine vergoeding een proefstaal spuiten. Bijna alles is mogelijk.

Radiator

Kan uw radiator ook wel een oplapbeurt gebruiken? Dan is uw radiator laten spuiten door Schildersbedrijf Mol de oplossing. U kent dat wel; de radiatoren gaan er in de jaren toch wat slechter uit zien. Kleine plekjes/roestplekjes op de radiatoren. Geef uw radiatoren een opfris beurt en laat de radiatoren spuiten. Ook is het leuk om in een kinderkamer de radiator mee te laten spuiten in de kleuren van de muren.

Radiatoren kunnen in alle kleuren gespoten worden.  Van Ral kleuren, metallics, echte metalen noem het maar op ,alles is mogelijk. Vraag Dennis Mol om advies, wij denken graag met u mee!

Spuitwerk-radiatoren-ijmuiden-dennis-mol